3 dic 2010, 13:06

Сломено сърце 

  Poesía » Otra
558 0 1

СЛОМЕНО  СЪРЦЕ

В бездната потъва всичко гнило.

От мълния са покосени - правилата.

Обречена душата се гневи.

Животът е поставен в смъртен грях.

Младостта нехае. Диханието - страда.

В бурята загубват се следи.

Съществуванието се бори с ада.

Сърцето на поета... се сломи.

© Крисимира Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??