3 дек. 2010 г., 13:06

Сломено сърце 

  Поэзия » Другая
544 0 1

СЛОМЕНО  СЪРЦЕ

В бездната потъва всичко гнило.

От мълния са покосени - правилата.

Обречена душата се гневи.

Животът е поставен в смъртен грях.

Младостта нехае. Диханието - страда.

В бурята загубват се следи.

Съществуванието се бори с ада.

Сърцето на поета... се сломи.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??