СЛОМЕНО СЪРЦЕ
В бездната потъва всичко гнило.
От мълния са покосени - правилата.
Обречена душата се гневи.
Животът е поставен в смъртен грях.
Младостта нехае. Диханието - страда.
В бурята загубват се следи.
Съществуванието се бори с ада.
Сърцето на поета... се сломи.
© Крисимира Найденова Всички права запазени