(Народът)
Слонът стъпва бавно.
Тяло клати плавно
и хобота вири.
Тъп си, като слона!
Гледай ти закона,
много не приказвай!
Там по микрофона
учат ме "артисти".
От партийни лѝсти.
Слонът е к'ат добряк,
но пазете се...,
от тежкият му крак!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados