1. Случайни срещи и много усмивки,
казващи сякаш: "Много целувки".
Всеки миг копнея за твоя поглед мил,
а срещна ли го - навеждам глава.
Пр. Как да те срещна само си мисля,
как до теб да се доближа и докосна?
Как към теб любовта ми нарасна
и какво да направя, за да не угасне?
2. Където си ти, там съм и аз
и уж случайно се виждаме всеки час.
Искам любовта ни да не е само игра,
а прекрасна сбъдната мечта.
© Теди Todos los derechos reservados