4 mar 2022, 18:31

Случайност 

  Poesía » Filosófica
239 0 0

СЛУЧАЙНОСТ 

 

Човешкият живот е не повече от век,
понякога годините минават като месец, ден
и много трудно е обикновен човек 
да разбере "какво?", когато е роден.

 

Да срещнеш някого през този труден път
с душа подобна, близка и позната
е дар за всеки, на който вярата, духът
достигнали са висота богата.

 

Но знай, че плана ни за този наш живот
не е обвързан със случайности безброй,
а всяка стъпка води към ни Бог,
но този в нас, той гид е твой.

 

Аз вярвам, че случайността е мит,
в който вярват само хора без мечти,
изгубени души без собствен лик
и  надеждата, на който вече не лети.
    
 

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??