Съвършеният мъж се показа
пред моята стряха.
Погледна изкосо,
нарамил свежи идеи цял арсенал.
“Дали този танц Ви допада?!”
Попита доволно и
потъна в своя свят от шарено-пъстри неща.
Отвърнах “Мерси”
и валсът започна.
Улично мокро, налудничаво.
Твърде възпитано или …
Гледам през рамо съвършения мъж:
“От камък съм, както и ти!”
© Ава Todos los derechos reservados
"От камък съм, както и ти!" - сподели.
А дали?!"
---------------------------------------------------------
Има и такива самовлюбени мъже, които
виждат в жените това, което на тях им
се иска да видят, и не забелязват
обсебени от своята надменна суета,
че всъщност се лъжат, не оценяват
това, което имат, не разбират, че
бялата лястовица на щастието каца
на рамото ти само веднъж...
Оригинален стих с актуално и мъдро послание!
Пожелавам и на лирическата, и на прекрасната
поетеса занапред щастлив късмет и сбъднати
мечти, но с истински мъж, а не със съвършен,
който има каменно сърце. ПОЗДРАВИ