27 may 2009, 15:30

Случка по път 

  Poesía
469 0 0

Старият барба в купето

е много пиян.

Старият барба

е счупил компаса.

Трака влакът.

Господин капитан,

стигнахме,

хайде да вдигнем платната!

 

Капитанът

лулата си пали сърдит:

Беше – казва. –

Потъна гемията стара.

Мина морето,

но попадна на риф.

Сбъркахме фара,

приятелю.

Сбъркахме фара.

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??