27.05.2009 г., 15:30 ч.

Случка по път 

  Поезия
465 0 0

Старият барба в купето

е много пиян.

Старият барба

е счупил компаса.

Трака влакът.

Господин капитан,

стигнахме,

хайде да вдигнем платната!

 

Капитанът

лулата си пали сърдит:

Беше – казва. –

Потъна гемията стара.

Мина морето,

но попадна на риф.

Сбъркахме фара,

приятелю.

Сбъркахме фара.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??