Вървя си аз по тротоара
и някой за г*за ме бара.
Обръщам се и виждам там
жена със сочен кръшен стан.
Хареса ми, то беше неизбежно,
тогаз изтупах се прилежно.
За ръка я хванах аз
и след малко бяхме ний у нас.
Почерпих я водка с кола
и след час беше гола.
Започнаха бурните страсти,
навсякъде хвърлени гащи.
Събуждам се аз сутринта,
Боже! Къде ли е тя?!
Айде и парите ги няма,
бях жертва на сладка измама.
© Ивелина Станева Todos los derechos reservados