5.07.2009 г., 19:20 ч.

Случка с кучка 

  Поезия » Хумористична
719 0 4

Вървя си аз по тротоара

и някой за г*за ме бара.

Обръщам се и виждам там

жена със сочен кръшен стан.

 

Хареса ми, то беше неизбежно,

тогаз изтупах се прилежно.

За ръка я хванах аз

и след малко бяхме ний у нас.

 

Почерпих я водка с кола

и след час беше гола.

Започнаха бурните страсти,

навсякъде хвърлени гащи.

 

Събуждам се аз сутринта,

Боже! Къде ли е тя?!

Айде и парите ги няма,

бях жертва на сладка измама.

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??