7 oct 2004, 20:05

Случвало ли ти се е? 

  Poesía
1625 0 10

 

Случвало ли ти се е някога

с някого, от час да се познавате,

а все едно, винаги били сте заедно ?

 

Случвало ли ти се някога

с някого, така да разговаряш,

че да искаш, всичко да му кажеш?

 

Случвало ли ти се е някога

в някого, да искаш да се сгушиш

и там, от всичко да избягаш?

 

Случвало ли ти се някога

той да иска, да си тръгне

и същевременно, да иска да остане?

 

Случвало ли ти се е някога

там на вратата, дълго да стоиш

и да крещи душата ”Остани !”,

а казваш му “Върви!”...

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??