7.10.2004 г., 20:05 ч.

Случвало ли ти се е? 

  Поезия
1623 0 10

 

Случвало ли ти се е някога

с някого, от час да се познавате,

а все едно, винаги били сте заедно ?

 

Случвало ли ти се някога

с някого, така да разговаряш,

че да искаш, всичко да му кажеш?

 

Случвало ли ти се е някога

в някого, да искаш да се сгушиш

и там, от всичко да избягаш?

 

Случвало ли ти се някога

той да иска, да си тръгне

и същевременно, да иска да остане?

 

Случвало ли ти се е някога

там на вратата, дълго да стоиш

и да крещи душата ”Остани !”,

а казваш му “Върви!”...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??