13 abr 2007, 8:55

СЛУЧВАНЕ 

  Poesía
612 0 8
Оглеждам се в очите ти. Ще ослепея.
Стърнищата разпалваш във полето.
Със разума ми сливаш се. Ще полудея.
Побягвам ала спъвам се в сърцето.

С ръка да те докосна. Ще изсъхне.
Смеха ти по нозете ми изгаря.
Страха ти смелост няма да ми вдъхне.
Обичането никога не се повтаря.

Обичането случва се. Така бездумно.
Отричащо, нелепо ни предава.
Разтваря ни един във друг безумно.
Убива, но не може да прощава.

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??