13 апр. 2007 г., 08:55

СЛУЧВАНЕ 

  Поэзия
609 0 8
Оглеждам се в очите ти. Ще ослепея.
Стърнищата разпалваш във полето.
Със разума ми сливаш се. Ще полудея.
Побягвам ала спъвам се в сърцето.

С ръка да те докосна. Ще изсъхне.
Смеха ти по нозете ми изгаря.
Страха ти смелост няма да ми вдъхне.
Обичането никога не се повтаря.

Обичането случва се. Така бездумно.
Отричащо, нелепо ни предава.
Разтваря ни един във друг безумно.
Убива, но не може да прощава.

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??