17 dic 2020, 23:00

Случване 

  Poesía » Del paisaje
187 0 0

Случване

 

Пълно и много вълшебно
днес поглеждам небето,
сякаш подрежда звезди
до безкрайно планетно.

 

И ми е много копнежно
да пиша на времето дните,
и от душата си, нежно, 
с тихия глас на мечтите

 

в разлюляното да притихна -
от лудостта на безумства
в себе си искам да стихна, 
а светът - в своята смутност.

 

Да натежа цяла от любов
и задъхана от обичане,
пиша утрино върху денят -

красиво време за случване!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??