Слушай ме добре Анета!
Искам край
на тез игри в НЕТ-а,
че семейството ни
е с проблеми-
не един и два,
а, според мен - големи.
Толкоз време
все си безработна,
а си уж жена
с претенции
и грамотна….
Казвам ти,
че работа съм ти намерил,
ти твърдиш,
че съм се начумерил.
И приятелката ти,
довчера тъй добра,
споменаваш,
че е в някаква игра,
а за тебе НЕТ-ът
си превърнала в рай,
но в тази къща
аз командвам - знай
и каква е тази свобода
фалшива –
КЮ-та, скайп-ове
и музика игрива?
Аз знам!
Отдавна
си ми сложила рога,
но искам
да работиш.
Казвай ми кога,
че децата
в къщи
боледуват
и чрез теб
се учат да лудуват.
Добре!
Дошло ти е от мен
до гуша
и за работа
не ти се слуша,
но кажи
какъв е тоз живот?
Стига толкоз!
Искам аз развод!
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados