19 feb 2009, 13:03

Сляпа 

  Poesía
625 0 2

Казват: "Любовта е сляпа" и това доказа ти,

безумно влюбена в душата ти, не виждах грубостта

на твоите черти.

На пиедестал поставих те  във сърцето си.

Удавих се във собствените си мечти.

Излъгах се, че си прекрасен, проклех се,

че моята любов те промени.

Преди смутен, дори безличен, сега -

величен и надут.

Преди душевен, състрадателен, сега -

маниакален, плътски, луд.

Боли...

Настана време за сбогуване -

сбогувам се със непознат,

макар излъгана и ослепена ей тука вляво,

ще запазя нещо хубаво за нас.

 

 

 

© Меги Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??