26 feb 2006, 14:56

слънца 

  Poesía
721 0 1
Обичам ви мои слънца,
заради топлината,
огряваща премръзналото ми
от търсене сърце.

А усмивките ви,
блестящи с чистотата на утрото,
изчистват мъглата на зимата,
обхванала сивото ежедневие
на едно обикновено момиче.

През вашите очи виждам
пъстротата на калинката,
лазеща по ръкава ми
и изумлението
на разпукващата се пъпка
 
Обичам ви слънца мои!

26.02.06

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??