19 feb 2009, 20:15

Слънце 

  Poesía » De amor
992 0 4
Едно слънце грее през нощта.
Слънце, греещо само в моята душа.
Слънце, незалязващо дори в дъжда.
Слънце, галещо моята ръка.
Слънце, което виждам в твоите очи.
За мен това слънце си само ТИ!!!

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??