19.02.2009 г., 20:15 ч.

Слънце 

  Поезия » Любовна
916 0 4
Едно слънце грее през нощта.
Слънце, греещо само в моята душа.
Слънце, незалязващо дори в дъжда.
Слънце, галещо моята ръка.
Слънце, което виждам в твоите очи.
За мен това слънце си само ТИ!!!

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??