17 ago 2019, 15:04  

Слънце 

  Poesía » De amor
228 0 0

С топъл лъч ти стопи

леда, оковал моето сърце,

ела, него ти стопли

с лъчезарното си лице.

 

Прогони болката от мен,

та да се чувствам приятно аз,

нощта да приключи, да е ден,

да чезне от душата ми мраз.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??