15 abr 2008, 22:48

Слънце 

  Poesía » De amor
779 0 0
Слънце си ми ти
и спор изобщо няма.
Хубаво блестиш
и красотата ти голяма
ще призная, че ме трогна,
там, където ме огря,
да прогледна ми помогна,
ала никак ме не сгря.
Чертите ти напомнят,
че можеш топло ти да грееш,
но лъчите ти не топлят,
само студ във мене сееш.

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??