15.04.2008 г., 22:48 ч.

Слънце 

  Поезия » Любовна
782 0 0
Слънце си ми ти
и спор изобщо няма.
Хубаво блестиш
и красотата ти голяма
ще призная, че ме трогна,
там, където ме огря,
да прогледна ми помогна,
ала никак ме не сгря.
Чертите ти напомнят,
че можеш топло ти да грееш,
но лъчите ти не топлят,
само студ във мене сееш.

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??