10 oct 2015, 20:38

Слънце 

  Poesía
571 0 1

много жълто слънце
жълто като книжка
както е по книгите
гоня го често
не искам да си ходи
само да се прибере
в джоба на небето
като билярдна топка

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??