8 jul 2008, 9:35

слънце мое 

  Poesía » De amor
1200 0 3
сутрин се събуждам и откривам
слънцето във твоите очи,
вечер лягам и заспивам и
луната моето сърце топи

вървя и гледам към небето,
а там са моите мечти,
когато мисля за това, което
някога живота ни дари

живея си ден за ден,
безмълвно, тихо, в самота
отивам си и идвам
през същата врата.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??