Jul 8, 2008, 9:35 AM

слънце мое 

  Poetry » Love
1081 0 3
сутрин се събуждам и откривам
слънцето във твоите очи,
вечер лягам и заспивам и
луната моето сърце топи

вървя и гледам към небето,
а там са моите мечти,
когато мисля за това, което
някога живота ни дари

живея си ден за ден,
безмълвно, тихо, в самота
отивам си и идвам
през същата врата.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??