26 ago 2009, 0:38

Слънцето залязва 

  Poesía » Del paisaje
715 0 0

Слънцето залязва

и отново идва тя – нощта.

Луната из под облаците се подава

и настъпва тишина.

Звездите сребърни блещукат.

Падат жълтите листа.

Птичките отлитат.

Отминава есента.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??