26.08.2009 г., 0:38 ч.

Слънцето залязва 

  Поезия » Пейзажна
714 0 0

Слънцето залязва

и отново идва тя – нощта.

Луната из под облаците се подава

и настъпва тишина.

Звездите сребърни блещукат.

Падат жълтите листа.

Птичките отлитат.

Отминава есента.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??