То, че всички сме слънчасали,
без бира и ракия втасали,
си е балкански феномен.
Повярвайте, поне за мен.
Да спиш не искаш със блондинка
не ти трябва половинка
ракия или кило бира.
Да, и брюнетка те нервира.
Дори мадама да е рижа
за теб си е последна грижа.
Щото, нали си ти слънчасал...
Вече си във тоз отрасъл!
Навярно малко преиграваме,
извън стандарта май го даваме.
Жените искат си стандарта.
Стане ли- и златна карта.
За него те се борят с плам.
Отстъпиш ли- ставаш за срам.
Със слънце ти се извинявай,
от таз позиция не шавай!
© Георги Янков Todos los derechos reservados