11.07.2024 г., 9:21 ч.

Слънчасали 

  Поезия » Хумористична
82 0 0

То, че  всички сме слънчасали,

без бира и ракия втасали,

си е балкански феномен.

Повярвайте, поне за мен.

 

Да спиш не искаш със блондинка

не ти трябва половинка

ракия или кило бира.

Да, и брюнетка те нервира.

 

Дори мадама да е рижа

за теб си е последна грижа.

Щото, нали си ти слънчасал...

Вече си във тоз отрасъл!

 

Навярно малко преиграваме,

извън стандарта май го даваме.

Жените искат си стандарта.

Стане ли- и златна карта.

 

За него те се борят с плам.

Отстъпиш ли- ставаш за срам.

Със слънце ти се извинявай,

от таз позиция не шавай!                                        

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??