11 abr 2005, 1:31

Слънчев лъч 

  Poesía
746 0 0

Слънчев лъч -

утринна златиста нишка,

промушена

в ухото на иглата,

с която

бродирам гоблени в небето -

пейзажи

на сезоните в сърцето…

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??