Apr 11, 2005, 1:31 AM

Слънчев лъч 

  Poetry
745 0 0

Слънчев лъч -

утринна златиста нишка,

промушена

в ухото на иглата,

с която

бродирам гоблени в небето -

пейзажи

на сезоните в сърцето…

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??