7 ago 2007, 22:22

Слънчева жена... 

  Poesía
750 0 7

Към слънцето погледнах,
но ме заслепи.
Не даде ми да се порадвам,
дори за миг на неговите лъчи.
Наведох глава аз сломена,
не бях ли достойна
за неговата красота.
Защо ли само слънчогледа,
да може да любува се на воля,
нима погрешно  е да си мечтая за това,
да искам част от него в себе си да затворя,
да съм единствена...
Слънчева жена...


     15.05.2004

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??