7.08.2007 г., 22:22 ч.

Слънчева жена... 

  Поезия
748 0 7

Към слънцето погледнах,
но ме заслепи.
Не даде ми да се порадвам,
дори за миг на неговите лъчи.
Наведох глава аз сломена,
не бях ли достойна
за неговата красота.
Защо ли само слънчогледа,
да може да любува се на воля,
нима погрешно  е да си мечтая за това,
да искам част от него в себе си да затворя,
да съм единствена...
Слънчева жена...


     15.05.2004

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??