Слънчева пролет
Слънчева пролет в сърцето ми кацна,
като запален огън взря се в мен.
Толкова топъл и толкова искрен
в мен заигра.
В утрото бистро побрало,
възкръснало, като мига,
видях едно светло начало
на аромата, вкусил света.
Тази слънчева пролет
в очите ми кацна като зов.
Като пролетен полъх
на ден хубав и нов.
Огънят слънчев пак ми говори,
с пулс горещ,в мене живей.
Поисках живия въглен
в душата отново да пей!
© Мария Todos los derechos reservados