Mar 22, 2012, 12:57 PM

Слънчева пролет 

  Poetry » Other
394 0 2

               Слънчева пролет

 

Слънчева пролет в сърцето ми кацна,

като запален огън взря се в мен.

Толкова топъл и толкова искрен

в мен заигра.

 

В утрото бистро побрало,

възкръснало, като мига,

видях едно светло начало

на аромата, вкусил света.

 

Тази слънчева пролет

в очите ми кацна като зов.

Като пролетен полъх

на ден хубав и нов.

 

Огънят слънчев пак ми говори,

с пулс горещ,в мене живей.

Поисках живия въглен

в душата отново да пей!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??