Слънчева утрин, като пролетен цвят,
ухае на лято със свеж аромат,
птици в небето размахват крила,
радостно пеят песни сега.
Синее небето като нежен воал,
разстила се свежо и гали света,
усмихнато слънце разпръсква лъчи
и сякаш ни казва "отваряй очи".
Земята се буди след нощна тъга,
утрото идва и гони нощта,
надежда пониква и в наште сърца,
мечтаем да бъде хубав деня.
Прекрасен да бъде всеки наш ден,
усмивка да има за всеки човек,
радост и щастие да не бягат от нас,
приятели верни да има до Вас.
С усмивка да почват нашите дни,
с любов в сърцето и пълни души,
здравето вечно да бъде с нас,
сълзите в очите да са от смях.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados
Зареди ме положително и светло, Пламена!