8 авг. 2014 г., 20:56

Слънчева утрин 

  Поэзия
411 2 2

Слънчева утрин, като пролетен цвят,

ухае на лято със свеж аромат,

птици в небето размахват крила,

радостно пеят песни сега.

 

Синее небето като нежен воал,

разстила се свежо и гали света,

усмихнато слънце разпръсква лъчи

и сякаш ни казва "отваряй очи".

 

Земята се буди след нощна тъга,

утрото идва и гони нощта,

надежда пониква и в наште сърца,

мечтаем да бъде хубав деня.

 

Прекрасен да бъде всеки наш ден,

усмивка да има за всеки човек,

радост и щастие да не бягат от нас,

приятели верни да има до Вас.

 

С усмивка да почват нашите дни,

с любов в сърцето и пълни души,

здравето вечно да бъде с нас,

сълзите в очите да са от смях.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??