2 ago 2019, 21:34

Слънчево хайку 

  Poesía » Otra
296 2 0


Петел бърбори на стобора,
над цветето пчела жужи,
жълто слънце жули,
на мъничко момиченце петите.

Как искам облаче да има,
дъжд да завали ,
но жал ми е за крехката пчела.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??