2 авг. 2019 г., 21:34

Слънчево хайку 

  Поэзия » Другая
299 2 0


Петел бърбори на стобора,
над цветето пчела жужи,
жълто слънце жули,
на мъничко момиченце петите.

Как искам облаче да има,
дъжд да завали ,
но жал ми е за крехката пчела.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??