Греят ме слънчеви лъчи -
на снимки моята мома сияй.
Че чудни са нейните очи -
други на света душа не знай.
Кога я гледам - слънце изгрява,
тя - самодива, песен запява
и пролетна светлина в зима
в душата ми има.
© Георги Todos los derechos reservados