15 янв. 2016 г., 13:07

Слънчево момиче 2 

  Поэзия » Любовная
290 0 2

Греят ме слънчеви лъчи -

на снимки моята мома сияй.

Че чудни са нейните очи -

други на света душа не знай.

 

Кога я гледам - слънце изгрява,

тя - самодива, песен запява

и пролетна светлина в зима

в душата ми има.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??