Глътка пролетен цвят ти дарявам,
бяла нежност, обляна в лъчи,
трепетен полъх, усмихнат отправям,
в полет птичи до теб да лети.
И обвивам в напъпили трели,
своя слънчево-пролетен плик,
в него сини мечти са се вплели,
да разтворят дъха си във миг.
© Сеси Todos los derechos reservados
радвам се, че прочетох..