Mar 12, 2011, 5:52 PM

Слънчево писмо 

  Poetry » Other
922 0 21

 

Глътка пролетен цвят ти дарявам,

бяла нежност, обляна в лъчи,

трепетен полъх, усмихнат отправям,

в полет птичи до теб да лети.

 

И обвивам в напъпили трели,

своя слънчево-пролетен плик,

в него сини мечти са се вплели,

да разтворят дъха си във миг.

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??