9 mar 2010, 12:49

Слънчево зайче 

  Poesía
777 0 6

Слънчево зайче

 

На миглите ми заспива

сълза

самотно-горчива -

бисер от раковина отронен.

Споменът боли.

Ужасно.

Убива ме.

 

През завесата се промъкна

слънчево зайче.

Заподскача.

По килима.

По стените.

По косите ми.

Закачливо.

Събуди ме.

Усмихнах се...

Жива съм.

 

01.03.2010г

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??