Mar 9, 2010, 12:49 PM

Слънчево зайче 

  Poetry
779 0 6

Слънчево зайче

 

На миглите ми заспива

сълза

самотно-горчива -

бисер от раковина отронен.

Споменът боли.

Ужасно.

Убива ме.

 

През завесата се промъкна

слънчево зайче.

Заподскача.

По килима.

По стените.

По косите ми.

Закачливо.

Събуди ме.

Усмихнах се...

Жива съм.

 

01.03.2010г

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??