Обичам те нежно,
любя те страстно,
мое Слънчице,
прекрасно.
Поемам товара
на дните ти тежки.
Поемам твоите
сълзи и болежки.
С очи те милувам.
С уста те целувам.
С ръце те обвивам.
С любов те опивам.
© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados
за оценката на Слънчице мое.
Стоплиха ме думите ти.
Желая ти успех !