6 feb 2006, 20:28

Слънчо 

  Poesía
754 0 0

Мъниста или бисерни води-

потапям се във твоите очи

небето сбрано в тях се крие

мечтите мои да обвие.

Слънцето чрез теб сияе-

Тъмнината да се мае…

Ти си ангел – аз зова

И посипват ни цветя.

Ти си слънце – аз шептя

В белоснежна светлина

 

Мъниста или бисерни води-

Оглеждам се във твоите очи

Слънцето от тях се смее

Със топлина да ни облее.

И всичко що душата иска

Се крие в твоята усмивка.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??