Мъниста или бисерни води-
потапям се във твоите очи
небето сбрано в тях се крие
мечтите мои да обвие.
Слънцето чрез теб сияе-
Тъмнината да се мае…
Ти си ангел – аз зова
И посипват ни цветя.
Ти си слънце – аз шептя
В белоснежна светлина
Мъниста или бисерни води-
Оглеждам се във твоите очи
Слънцето от тях се смее
Със топлина да ни облее.
И всичко що душата иска
Се крие в твоята усмивка.
© Катерина All rights reserved.